Szolgáltatások

Családkonzultáció


Túl sok a vita a családban?

Állandó a feszültség?

Nem könnyű megtalálni a közös hangot?

A kamaszkori problémák kezelhetetlenné váltak?

Megrendült a család dinamikája, egyensúlya? 


Ha a fenti kérdésekre vagy azok bármelyikére igen a válasz, akkor érdemes elgondolkodni a családkonzultációban rejlő lehetőségekben. 

Számos olyan normatív krízis történik a családi életciklus váltások során, melyek teljesen természetesek és könnyen “megszelídíthetőek” szakember segítségével. 

Módszereim széles palettája olyan lehetőségeket kínál, amelyek szinte azonnal át tudják keretezni a feszült állapotot és kreatív erővé tudják változtatni azt. 

Ez az erő segíti a család egységének újbóli kialakítását és annak szilárdabb alapjainak megteremtését. A családban az újrakovácsolt összetartó erő reziliensebbé teszi  kapcsolatokat, ami így a jövőre nézve sikeresebben állja ki majd az idő próbáját.

A konzultáció időtartama: 75 perc alkalmanként 

Díja: 29.000 Ft


Párkapcsolati coaching 


Kommunikációs nehézségek okozzák a problémát?

Folyamatosan visszatérnek ugyanazok a konfliktusok?

Hűtlenség merült fel?

Kialudt a kapcsolat tüze?

Stagnál a kapcsolat?

És még folytatható volna a kérdések sora, hiszen a párkapcsolatot próbára tevő nehézségek közül, ezek csupán a leggyakoribb probléma területek.

A coaching folyamat során közös feladatok megoldásán keresztül juthat közelebb a pár a köztük lévő konfliktus gyökeréhez és annak megértéséhez, feloldásához.

Az eszközök változatosak, az út a probléma megoldásához minden pár esetén egyedi, éppen ezért célom a minél személyre szabottabb terv elkészítése mindkét fél személyiségének figyelembe vételével.

A párkapcsolati coaching folyamata sosem lehet feszültséget okozó és kellemetlen, sokkal inkább felszabaditó és megértést hozó. Habár dolgozni önmagunkon és a kapcsolatainkon egyaránt nehéz hiszen megannyi lelki mély folyamat zajlik le, mégis bizton állíthatom, hogy akik megoldást akarnak találni, azok fognak is.

A párkapcsolati coaching időtartama: 60 perc alkalmanként 

Díja: 22.000 Ft


Life coaching/Mentálhigiénés mentoring


Nincs olyan ember, aki élete során ne élne át normatív kríziseket. Ezek a különböző életszakaszok természetes velejárói, melyek dilemmákat, kiégést, szorongásokat, netán átmeneti depressziót is okozhatnak. A jó hír az, hogy kellő nyitottsággal a megoldásra könnyen és hatékonyan túljuthat bárki ezeken az elakadásokon ha feltérképezi saját megküzdési stratégiáit. Ezek felfedezésében tudok segíteni. 

A teljesség igénye nélkül a life coaching és mentálhigiénés mentoring üléseken a következő területeken tudok kísérő lenni:

- önismeret/önbecsülés kiépítése

- stresszkezelés/megküzdési stratégiák kialakítása

- szorongások okának feltárása

- kiégés megelőzése/kezelése

- újratervezés/célkitűzések/akcióterv készítés 

- munkába való visszaállás szülés után 

- anyasággal kapcsolatos normatív krízisek

- veszteségek feldolgozása


Az ülések időtartama: 50 perc alkalmanként 

Díja: 18.000 Ft