Bemutatkozás


Miklós Krisztina vagyok…Pedagógus-bölcsészként diplomáztam, majd elindultam saját önismereti utamon. Először a világ tükrében szerettem volna megismerni önmagam, amihez három különböző légitársaság és 11 évnyi légiutas-kísérő munka adta az alapot. 

Miután a harmincas éveim közepéhez értem, életem legmeghatározóbb fordulata következett: Édesanyává tett kislányom megszületése. Ekkor ismerkedtem meg az addig teljesen feltáratlan mélységeimmel, soha azelőtt át nem élt szorongásaimmal.Kezdenem kellett ezekkel az ismeretlen érzésekkel valamit, valamit, ami “meggyógyít” és feloldja bennem a rossz érzéseket. 

Elindultam egy sokkal mélyebb önismereti úton, amely iskolák, tanfolyamok, továbbképzések sorából épült fel. Meg akartam érteni a működéseimet, ismerőjévé akartam válni a bennem rejlő teremtő erőnek és lehetőségeknek. Elvégeztem egy life coaching képzést, majd ráépítettem a párkapcsolati coachingot, tanultam segítő beszélgetést és holisztikus mentoringot, mindfulnesst és mentálhigiénét, kronobiológiát és pszichogenetikát, majd a különböző kurzusok után ismét beiratkoztam a főiskolára és családterapeuta/családkonzulens szakirányon tanultam tovább.

Részemről a tanulás és önismereti út már nem egy elérendő cél, hanem egy állandó megújulást biztosító élethosszig tartó folyamat. 

Saját elakadásaim megértése és életem harmonikusabb, kiegyensúlyozottabb megélése ösztönzött arra, hogy megszerzett ismereteimmel, önazonosan segítsem mások önmagukban hordozott válaszainak megtalálásàt. 

…Ehhez megtartó teret, inspiráló kérdéseket, áttörést hozó feladatokat biztosítok üléseimen. Az önismeret vonzó és magabiztosságot adó.